☆Himitsu FanSub☆ - A hely ahol mindent megtalálsz
Tartalom
Blogok
 
Oldal frissítések és Hírek
Friss bejegyzések
2012.08.30. 22:58
2012.08.29. 07:53
2012.08.27. 09:40
Friss hozzászólások
 
Menü
 
Képek
 
Ázsia újságok (scan)
 
Aktív Fordítások
 
Movie (befejezett)
 
Trailer, Promoció felvételek
 
Dorama Opening
 
Japán anime, film
 
Koreai anime, film
 
Kínai - Tajvani anime, film
 
Amerikai (Egyéb) film
 
Fanfiction
 
Más álltal írt fanfiction
 
Történetek
 
Site Info

Design: Mikomi
Nyitás: 2008. május 25.
Statisztikailag tagok: 861
Hivatalos Tagok: 431
Legforgalmasabb nap: 2010. december 20.
Legforgalmasabb nap látogatottsága: 325

Banner:

☆Himitsu FanSub☆ - A hely ahol mindent megtalálsz

2008-2012 Himitsu FanSub

 
Nyilatkozat

Köteles vagyok feltüntetni, hogy ez az oldal szimplán egy rajongói oldal. Nem áll kapcsolatban a szinészekkel, énekesekkel. Az oldalon található összes videó és zene nem az én tulajdonomban vannak. Az oldalon található design és tartalom másolása TILOS.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2008-05-25
 
Elit linkek

  

  

Elit 6/6

 
Affi cserék

    

    

    

 Foglalt: 15/2

 
Magyar & Külföldi oldalak linkjei
 
Egyéb témájú top linkek

Johnny Weir ~ El Rostro de Analia ~

50/2

 
Mikomi Blogja és Frissítések

Nagy dilemma, és gondok...

2012.08.30. 22:58, MIKOMI

Sziasztok!

Volt egy kedves chat íronk, aki úgy gondolta kinyilatkoztatja a nem kívánt véleményét, elég szemét módon. Mit ne mondjak...

Íme, amit írt:

Hali! Már egy ideje nézegetem az oldalt, de az a helyzet, hogy semmi újdonságot nem találok. Szinte csak azokat csináljátok újra, amit más subbok is. Semmi egyedi nincs az oldalon és számomra átláthatatlan. Nem tudom, ez hogy megy, de ti csak ötletet és projectet loptok. A karaoke is lopott és ronda... nem is értetetek hozzá... Sajnálom, hogy így lehúzom a munkátok, de lehetnétek kicsit körültekintőbbek és figyelembe is vehetnétek azt is, hogy mások mivel mennyit dolgoznak. Vagy nektek jó érzés, hogy másodhegedűsök vagytok?

Mondjuk nem tudom megérteni, hogy valaki miért egy ekkora szemétláda, mondjuk azt rohadtúl nem nézte meg, hogy mi 2008 óta működünk, és 2009 szeptemberétől fansub vagyunk. Én a helyében megnézném az állítólagos FS oldalakat, hogy mikor is nyitottak, és akkor ugrálni, hogy bármit is tőlük loptunk.

Mostanra már rohadtúl elég volt, betelt a pohár, az állandó követelezésekkel, a letöltöm de baszok írni dolgokkal. Ez a kis levél most nagyon betette a kiskaput, mind nálam, mind Hikarinál.

Elég nagy tragédia ért engem és a családomat, eléggé a padlóra nyomott. Időközönkét feljöttem mailt nézni meg válaszolni rájuk, hogy ne legyetek hanyagolva. De nem gondoltam volna, hogy ilyenre kell visszajönnöm, mikor végre sikerült összeszednem magam és újra munkába állni. Nem tudom megérteni, hogy az embereknek miért jó ha mást a földbe taposság, és az önbecsülését eltiporják.

Legelső rossz hír amit szeretnék közölni veletek, hogy Hikari véglegesen leadta a Himitsu FanSub "ajtajának kulcsát". Nem dolgozik tovább az oldalon, és ezt fájó szívvel veszem, mert kitűnő munkái voltak. Egyedi munkák amit jelzem sehonnan nem lopott, maga csinálta, éjt nappalá téve dolgozott velük, még akkor is mikor vizsgaidőszaka volt. Ezerrel gürcölt és készítette a jobbnál jobb videókat és műsorokkat, hogy ne maradjatok friss nélkül. De valaki úgy gondolta, hogy muszály leszaroznia a munkáját, és azzal még nagyobbat belerugni, hogy lopta amit elkészített. Mikor megláttam a levelet azt hittem azért ír nekem, hogy szóljon megint nem hallott rólam semmit és jelezni akart dolgokat. De álmomban sem gondoltam volna, hogy ezzel fog várni engem a levél, hogy többet nem akar az oldalon dolgozni és kilép. Nagyon bánt engem, hogy el kell válniaz FS-től, de nem kérhetem hogy maradjon ha ilyen segfejek az emberek és bántják az olyanokat akik rengeteget dolgoznak nektek. Nagyon szeretném hogy maradjon, de ha így döntött nem álok az utjába a dolgoknak. Nem tudok ez ellen tenni semmit, sajnos.

A másik rossz hírem, azt hiszem a következő két hétben nagyon erősen el fogok gondolkozni azon, hogy az oldal jó pár hétig hosszú szünetre megy, vagy véglegesen bezárja kapuit.

Hogy miért: nincs komment, nincs semmilyen visszajelzés, követelni tudtok ahhoz nagyon értetek, és még sorolhatnám az ehhez hasonló dolgokat.

Mondjuk azért elgondolkodtam azon, hogy azok akik irogatnak a fő FanSuboknak, és ellopják a már elkészített égetett videókat, felteszik videómegosztókra, azok tényleg nagyon aszt akarják, hogy a nagy fansubok bemondják a "csődöt" és befejezzék a fordításokat és olyanok uralják az FS társaságot, akik alig konyítanak valamit hozzá.

Kiváncsi vagyok a véleményetekre, mit gondoltok a dolgokról. Írjatok bátran nekünk, válaszolunk rájuk.

Még valami, a fent említettekben tisztelet a kivételnek persze.

Köszönöm.

Mikomi {oldalszerkesztő}

11 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 KorábbiakLegelső hozzászólások
2012.12.18. 10:53
zsuzsianyu

Sziasztok  hátha találkozunk jövöre ezért ..Minden kedves Fordítónak .....Kellemes ünnepeket és Boldog új esztendőt kívánok   Zsuzsianyu

2012.09.12. 16:11
Cila

Sziasztok! Igazán felháborító, hogy szinte minden hónapban akad egy-egy FS-nál valaki aki kekeckedik, beszólogat a fordítóknak.  Annyira jellemző az, hogy általában mindig valami új név alatt történik ez a dolog, aki addig rá sem nézett az oldalra vagy ki tudja, hogy mit is csinált addig. Teljesen megértem, hogy kiakadtatok. Remélem azért nem fog bezárni az oldal, bár tökéletesen meg lehetne ezt is érteni. Szerintem azok, akik rendszeresen látogatták az oldalatokat, azok nagyon jól tudják, hogy nem igaz amit ez a ...... - gondolkodtam mit írjak, de nem akarok csúnyát írni, inkább maradnak a pontok - ír. Szóval remélem a többi rendszeres látogatótok nevében is, hogy sikerül majd túltenni magatokat ezen.

Cila 

2012.09.11. 19:22
Bria

Sziasztok!

 

Nagyon rég nem jártam az oldalon, szégyellem, de bevallom, mert így helyes. Olvastam viszont a Doramamajmon, hogy talán véglegesen be akartok zárni, és erre felkaptam a fejem. Természetesen, ha ez a döntésetek, nem akadályozhatja meg senki, de ne hagyja egyikőtök se, hogy a negatív kritikák kedveteket szegje, hiszen akkor elérte a célját. Az évek során értek már engem is negatív dolgok, de ha minden alkalommal visszalépek egy lépést, vagy meghátrálok, abba már rég tönkrementem volna. Meg kell tanulni, az ilyen dolgokat figyelmen kívül hagyni.  Hogy is mondják? Az építőt fogadd meg, a rombolót felejtsd el! Nem vagytok egyedül ezekkel a problémákkal, de ezt el kell fogadni, a jóval rossz is szokott jönni, egyszerűen csak a helyén kell kezelni. A törzslátogatók pedig hiszem, hogy pontosan tudják, mennyit ér az az idő, és energia amit belefektettek egy-egy projektbe. A magatok öröme, és ez a lényeg.

Szóval Fighting!

2012.09.03. 11:08
Valkó

Bocs,rossz nevet irtam alá.

Valkó

2012.09.03. 11:07
Valkó

Én egy mondatban kitudom fejezni mit gondolok az oldalról-"I LOVE HIMITSU".Nagyon sok együttest innen ismertem meg.Ahogy végigböngésztem az oldalt.Nem kell odafigyelni az olyanokra akik szerintem azt sem tudják hogy működnek a sub csapatok.Mindenki azt fordít le amihez kedve van.És mindenki máskép is fordítja.Ha annak az illetőnek nem tetszik akkor nem kötelező ellátogatni ide.De szerintem ilyen hozzáálással más oldalra se látogasson.Ne vegyétek a szivetekre.Az ilyen buta,értelmetlen embereket ignorálni kell.Én nagyon sajnálnám ha bezárna az oldal.Nyugodtan tartsatok szünetet,mert akik szeretnek titeket azok nem veszik zokon,hanem törelmesen várni fognak rátok.

Üdv Raday

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Chat <> Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Letöltések
 
Dorama
 
Movie + Special
 
OST & Dorama letöltés
 
Filmhez & Animehez tartozó egyéb letöltések
 
PV / MV fordítások
 
Műsorok, fellépések
 
Ayumi Hamasaki
 
Battle
 
Big Bang
 
Bi (Rain)
 
Boa
 
Breakerz
 
Dong Bang Shin Ki
 
Fahrenheit
 
FT Island
 
Gackt
 
Girls Generation
 
Hide (X-Japan)
 
Hyde (Larc~en~Ciel)
 
KAT-TUN
 
Koda Kumi
 
Larc~en~Ciel
 
Miyavi
 
Namie Amuro
 
NewS
 
S.H.E.
 
SHINee
 
SM Town
 
Son Dam Bi
 
SS501
 
Super Junior
 
Tegomass
 
Utada Hikaru
 
X-Japan
 
Top linkek

☆Himitsu FanSub☆ - A hely ahol mindent megtalálsz

Teresa Teng ~ Love-Grav ~ Hey! Sei Girls! FanSub ~ Lovely-Dovely ~ Pokoli-anime ~ Haniko's FanSub ~ Sekai FanSub ~ Hosiba FanSub ~ Rising Sun ~ Dorama Heaven ~ Yume no Ajia ~ Vörös Óceán Yaoi Portál ~ Byakuya FanSub ~ Dorama Suki ~ AkAppuru ~ BIPK ~ Varázsskatulya ~ Boukendan ~ Yi San Projekt ~ I Love Arashi FanSub ~ Tengoku Doujinshi Fansite ~ Super Junior FansiteAMAF FanSub ~ Naruto-Digimon ~ Mingtian de Tianshi ~ Kireina Yume wo FanSabu ~ Asami-Nana FanSub ~ Japán & Korea zene fansite ~ Erina FanSub ~ Hadashi no Cinderella Boy ~ JDorama ~ Dorama Forever ~

50/32

 
Japán előadók
 
Japán együttesek
 
Koreai előadók
 
Koreai együttesek
 
Kínai - tajvani együttesek
 
Tartalom

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu