☆Himitsu FanSub☆ - A hely ahol mindent megtalálsz
Tartalom
Blogok
 
Oldal frissítések és Hírek
Friss bejegyzések
2012.08.30. 22:58
2012.08.29. 07:53
2012.08.27. 09:40
Friss hozzászólások
 
Menü
 
Képek
 
Ázsia újságok (scan)
 
Aktív Fordítások
 
Movie (befejezett)
 
Trailer, Promoció felvételek
 
Dorama Opening
 
Japán anime, film
 
Koreai anime, film
 
Kínai - Tajvani anime, film
 
Amerikai (Egyéb) film
 
Fanfiction
 
Más álltal írt fanfiction
 
Történetek
 
Site Info

Design: Mikomi
Nyitás: 2008. május 25.
Statisztikailag tagok: 861
Hivatalos Tagok: 431
Legforgalmasabb nap: 2010. december 20.
Legforgalmasabb nap látogatottsága: 325

Banner:

☆Himitsu FanSub☆ - A hely ahol mindent megtalálsz

2008-2012 Himitsu FanSub

 
Nyilatkozat

Köteles vagyok feltüntetni, hogy ez az oldal szimplán egy rajongói oldal. Nem áll kapcsolatban a szinészekkel, énekesekkel. Az oldalon található összes videó és zene nem az én tulajdonomban vannak. Az oldalon található design és tartalom másolása TILOS.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2008-05-25
 
Elit linkek

  

  

Elit 6/6

 
Affi cserék

    

    

    

 Foglalt: 15/2

 
Magyar & Külföldi oldalak linkjei
 
Egyéb témájú top linkek

Johnny Weir ~ El Rostro de Analia ~

50/2

 
SZABÁLYZAT

1. Oldal témája: Az oldalon +18-as tartalmú írások, filmek vannak, csak olyanok olvassák és böngésszenek az oldalon akik jól bírják ezen dolgokat. Akiket sért az ilyen témájú dolog, az kérem ne böngéssze tovább az oldalt vagy kerülje el azokat a menürészeket.

 

2. Adatlapok: Adatlap kitöltése kötelező! Ezen belül képet kell kitenni (ez nem lehet 10 kb-nál nagyobb, ha nem tudsz valami miatt kitenni képet, akkor használd ideiglenesen a G-portál avatarjait), nemed, oldal (csak akkor, ha saját az oldal, blog vagy ha éppen valamilyen oldalhoz tartozol). Ha ezeket nem töltöd ki a regisztráció után bármely nap törlés alá kerülhetsz. Ezen túl nem lesznek figyelmeztetések, ha eljutok oda hogy átnézzem a felhasználókat, akkor törlök mindenkit (akár még ha csak egy dolog is hiányzik belőle [kivéve az oldal rész] akkor is törlöm az illetőt). Van idő, amikor nem fogok feljönni és végigmenni a listán, ezért van, hogy több napot kap néhány regisztráló és annak van ideje megcsinálni amit kell.

Megjegyzés: Ha valaki a regisztrált nevével nem tudod belépni, akkor próbáljon meg újra regizni ugyanazon néven, és ha sikerül, akkor töröltelek, ha nem, akkor vagy várj egy kis időt, lehet valamiért nem enged be a G-portál vagy próbáld a jelszó emlékeztetőt.

 

3. Nem lehet: Nem tűröm az oldalon a vitát, csúnya szavakat. Mindenkitől kultúrált viselkedést várok el. Ha valakinek valakivel problémája van, azt beszéljék meg négyszemközt mailban vagy msn-en. Úgyhogy próbáljunk meg normális emberek módjára viselkedni. Lehet kultúráltan káromkodni, de úgy hogy kipontozod b…meg vagy mondjuk cukin írod b@meg. No politika!!!!!!

 

4. Kommentelés:

Letöltések: Mindenkit kérünk, ha bármit leszed egy köszit mellékeljen oda, hogy tudjuk van miért dolgoznunk (mégha csak a letöltés fázisnál tartasz is). Ezt azért kérjük hogy lássuk kiket érdekelnek a munkáink és persze mert jól esik nekünk a dícséret és hogy szeretitek a munkáinkat.

Design+egyéb: Szeretnénk kérni titeket, hogy a design vagy más dícséretet az oldallal kapcsolatban (ami nem letöltés, vagy olvasnivaló), azt kérjük a Vélemények részbe írjátok (kérjük írd oda hogy ki vagy mi van a dizin).

 

5. Kérések: A Kívánságok ~ Kérések menüpontban leírhatjátok bármilyen kívánságotokat, amit az oldalon szívesen látnátok. Kérünk mindenkit mielőtt leírná mit szeretne olvassa el az előtte levő bejegyzéseket, hogy véletlenül se legyen ugyanaz a kérés.

 

6. +3 nap szabály: Ez azt jelenti, hogy aki rákérdez bárhol valaki, hogy mikor lesz ebből a doramából, mikor lesz abból a movie-ból következő friss, akkor a kész felirattól számított 3 nap múlva kerül majd fel az oldalra. Ez 2010. július 27.-től visszavonásig szól.

Még nincs hozzászólás.
 
Chat <> Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Letöltések
 
Dorama
 
Movie + Special
 
OST & Dorama letöltés
 
Filmhez & Animehez tartozó egyéb letöltések
 
PV / MV fordítások
 
Műsorok, fellépések
 
Ayumi Hamasaki
 
Battle
 
Big Bang
 
Bi (Rain)
 
Boa
 
Breakerz
 
Dong Bang Shin Ki
 
Fahrenheit
 
FT Island
 
Gackt
 
Girls Generation
 
Hide (X-Japan)
 
Hyde (Larc~en~Ciel)
 
KAT-TUN
 
Koda Kumi
 
Larc~en~Ciel
 
Miyavi
 
Namie Amuro
 
NewS
 
S.H.E.
 
SHINee
 
SM Town
 
Son Dam Bi
 
SS501
 
Super Junior
 
Tegomass
 
Utada Hikaru
 
X-Japan
 
Top linkek

☆Himitsu FanSub☆ - A hely ahol mindent megtalálsz

Teresa Teng ~ Love-Grav ~ Hey! Sei Girls! FanSub ~ Lovely-Dovely ~ Pokoli-anime ~ Haniko's FanSub ~ Sekai FanSub ~ Hosiba FanSub ~ Rising Sun ~ Dorama Heaven ~ Yume no Ajia ~ Vörös Óceán Yaoi Portál ~ Byakuya FanSub ~ Dorama Suki ~ AkAppuru ~ BIPK ~ Varázsskatulya ~ Boukendan ~ Yi San Projekt ~ I Love Arashi FanSub ~ Tengoku Doujinshi Fansite ~ Super Junior FansiteAMAF FanSub ~ Naruto-Digimon ~ Mingtian de Tianshi ~ Kireina Yume wo FanSabu ~ Asami-Nana FanSub ~ Japán & Korea zene fansite ~ Erina FanSub ~ Hadashi no Cinderella Boy ~ JDorama ~ Dorama Forever ~

50/32

 
Japán előadók
 
Japán együttesek
 
Koreai előadók
 
Koreai együttesek
 
Kínai - tajvani együttesek
 
Tartalom

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu